Parkbank Betonkunst Oosterhout gerenoveerd en aangepast

Wat doe ik als er veel graffiti op mijn betonnen kunstwerk in het park is aangebracht? Reageren met pósitieve graffiti...

 

6 Jaar geleden werd mij gevraagd om van een betonnen rioolbuis een parkbank te maken, waarop gehangen, gelegen of gezeten kon worden. 

 

Afgelopen week zag ik dat het kunstwerk was beklad met allerlei graffiti, waaronder schuttingtaal en een hakenkruis. Deze heb ik er zorgvuldig afgepoetst.

 

Maar daarbij stonden ook allerlei positieve uitingen. Ik besloot van deze teksten spreekwolkjes te maken. Deze teksten inspireerden mij ertoe om de gehele binnenkant van de parkbank te voorzien van allerlei spreekwolkjes met positieve affirmaties en uitspraken.

 

De bank wordt veelvuldig gebruikt, o.a. door jongeren uit Oosterhout. Ik hoop dat deze teksten van positieve invloed zullen zijn op de gebruikers van mijn parkbank.

 

 

<< terug

laatste nieuws

Kunstaankoopregeling

20 januari 2019

Met ingang van 1 januari 2019 is het mogelijk om mijn werk via een kunstaankoopregeling aan te schaffen, waardoor het nog makkelijker is geworden om mijn werk in jouw omgeving te hebben!

Klik op foto voor meer info

 

 

 

Een diepgang die ongekend is

21 november 2018

Maud's intuitieve werk heeft een bijzonder mooie gelaagdheid en laat daardoor de kleuren tot leven komen als in natuurlijk zonlicht. Dit geeft haar schilderijen een diepgang die ongekend is.

 

lees meer >>

Expositie deelnemers inloopatelier - 6 januari 2019

09 september 2018

Op zondag 6 januari was er een opening van de expositie van deelnemers van het inloopatelier aan de Konijnenberg 88 in Breda. Deze expositie is nog tot eind januari, op afspraak, te bezichtigen.

  

lees meer >>

^ Naar boven