Heel fijn om les van te krijgen!

Cristel

Maud zegt altijd: “Je kan geen fouten maken, want dan ontstaan juist de prachtigste dingen!”Zo heerlijk bevrijdend vind ik dat! En dat is ook precies een woord om Maud te beschrijven en de manier waarop ze les geeft. En met een paar woorden meer: bevrijdend, verlichtend, verhelderend en ze laat je ook op een andere manier kijken naar je werk, zodat er weer altijd andere dingen ontstaan. En als ik naast het abstracte, ook weer eens met iets realistischer werk bezig ben, weet Maud me altijd weer precies de juiste tips te geven om me vooruit te helpen. En ze is gewoon een heel lief, leuk, mooi mens. Heel fijn om les van te krijgen.

<< terug

Heel fijn om les van te krijgen!

12 december 2018     Cristel

Maud zegt altijd: “Je kan geen fouten maken, want dan ontstaan juist de prachtigste dingen!”Zo heerlijk bevrijdend vind ik dat! En dat is ook precies een woord om Maud te beschrijven en de manier waarop ze les geeft. 

 

lees meer >>

Een diepgang die ongekend is

21 november 2018     Marieke van den Wildenberg

Maud's intuitieve werk heeft een bijzonder mooie gelaagdheid en laat daardoor de kleuren tot leven komen als in natuurlijk zonlicht. Dit geeft haar schilderijen een diepgang die ongekend is.

 

lees meer >>

Een vaste waarde in ons huis

17 november 2018     Ilda Kouwer

Wat begon als een tijdelijk verjaardagscadeau via de kunstuitleen is geëindigd in een vaste waarde in ons huis. Het was altijd al een grote wens een “echte Maud” aan de muur te hebben hangen...

 

 

lees meer >>

^ Naar boven